Hemma igen

Då var man hemma igen från en riktigt trevlig helg i Lindvallen.

Kom upp dit i torsdagskväll och den kvällen blev allmänt lugn, bara några bärs i stugan och så. Vi bodde i Vasabyn, stuga 814 övre. Det var jag, Lars, Simon, Carl, Markus, Viktor och Kalle i samma stuga och en trappa ner hade vi Sandra, Britta, Jonna, Albin, Morgan, Martin och Andreas så sällskap var man aldrig utan.

I fredags blev det en ordentlig skiddag men backarna, var bara två öppna, var dåligt preparerade och sjukt mycket folk i. Förstår inte varför nån ska åka upp med sin unge på typ fem år en helg som den här, de är bara ivägen. Menmen det gick ju åka ändå.
På fredagskvällen åkte vi och käkade på Harrys och det var riktigt riktigt bra käk, åt entrecôte, där sen var vi en sväng i stugan innan vi åkte vidare till HC. Absolut bra drag där men ett tag spelade Lillasyster och det var väl inte det bästa jag har hört. Fattade vilken en låt var och det var Umbrella som de hade gjort om till heavy metal. Failure. Men stället tog fart igen när de hade spelat klart och det blev till och med så att vi fick med Simon in på dansgolvet vilket aldrig har hänt tidigare. Helgens skräll!

Lördagen var man ju inte riktigt hundra men ändå var jag och Markus ute i backen typ vid 10 och testade lite nya leksaker. Dock blev vädret så dåligt så vi åkte tillbaka till stugan redan runt halv två och sen blev det inte mer skidåkning den här helgen. Kvällen spenderades sedan i stugan där vi fixade käk och så och festade. Gick ner till Lindvallen Ski Lodge en sväng men där var man tvungen att vara 23(?!) för att få köpa öl så vi drog därifrån ganska fort.

Idag blev det bara att städa stugan sen gick vi och satte oss på donken och inväntade hemfärd. Ingen orkade ge sig ut i backen och vädret var inte så trevligt idag heller. Väldigt mycket dimma så sikten var väldigt begränsad.

Eftersom det var skidtestarhelg så lyckades jag få några åk på ett flertal olika skidor och det var riktigt kul. Den bästa som jag provade var Head Peak 78, lätt! Den var riktigt fartstabil och även fast det var mycket kockor och uppkört i backen så var den lätt att manövrera, både på skär och i sladd. De andra skidorna som jag testade var: K2 Silencer, Fischer Progressor 7+, Dynastar Sultan 85, Dynastar Mythic Rider, K2 Burnin' Luv och Rossignol Attraction 3. Nu missade jag säkert nån men där är några i alla fall. Tog några åk på Jockes Dynaster Legend 8000 med som är förra årets Sultan 80 och de var och riktigt bra. Det är kul att köra en skida med lite större midja för det blir mer mångsidigt.

Lite bilder från helgen finns på facebook dock inte så många.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0