"Det här ska jag snacka med facket om!"

Nu är det över en vecka sen jag skrev här senast och det är ju lite dåligt. För att kort summera vad som har pågått den senaste tiden så har jag jobbat lite, lämnat in min mobil till lagning för tredje gången med samma fel, spelat cup (som gick åt skogen) och kollat igenom Mystriet på Greveholm.

Måste ju bara skriva lite om julkalendrar och Mysteriet på Greveholm nu när det närmar sig. Mysteriet på Greveholm var nog den bästa julkalendern som någonsin varit, lr nej föresten Sunes Jul var absolut bäst men efter den kommer Mysteriet. Fattar inte varför de julkalendrarna som går på tv nu ska va så löjliga handlingar i och ha så fjantiga karaktärer. Massa påhittade saker och djur som pratar och grejer. Tar man de två som jag har nämnt så handlar ju de om vanliga familjer som ska fira jul och det är de  situationer som uppkommer då som är roliga. T.ex. när Håkan i Sunes Jul doppar hela limpan i doppen innan de ska äta, när Håkan har städat rummet, när Håkan kastar sönder alla julgranskulor, när Sune och Håkan testar fällan och när hela familjen har pulkarace. Det blev visst bara saker från Sune där men det är ju för Sunes Jul är mycket roligare än Mysteriet på Greveholm och Mysteriet är mycket mer spännande. Årets julkalender heter Superhjältejul och från namnet kan man ju bara tänka sig hur dålig den kommer va. Inte för att jag har tänkt se den men man tycker ju synd om barnen som måste växa upp med sånt skräp.

"Det här ska Hå-Håkan få fan för förstår ni."


Nog om det, nu blickar jag lite framåt till slutet av den här veckan istället för på torsdag åker jag till Sälen, närmare bestämt Lindvallen, på skidtestarhelg. Även om det inte finns mycket snö just nu så ser prognoserna* bra ut just nu för början av veckan och de får förhoppningsvis ut en hel del fejksnö tills på fredag. Ska bli så skönt att få stå på ett par skidor igen, det är över nio månader sen senast, och det ska bli riktigt kul att få testa många nya skidmodeller. Följer med gör även Simon, Lars, Markus, Viktor och Kalle så det lär inte bli tråkig om kvällarna heller.

Vad händer idag då. Har inget planerat men det är ju tre ganska interessanta matcher i eftermiddag så kanske ska se nån av dom. Det var kanske att överdriva genom att säga att det var tre ganska intressanta, det är ju bara två som är intressanta. Den tredje är ju bara allmänt stor. Menar alltså scouserderbyt (heja Everton!), Londonderbyt mellan fuskarna och ryssland (heja oavgjort) och så var det ju den där matchen i Spanien med men den känns oviktig eftersom den inte har nåt med Premier League att göra.

Måste ju även nämna att United körde över Pompey igår, i varje fall målmässigt. 4-1 hattrick av "den vite Pelé" och så fick Giggs göra sitt 100:e mål i PL! Glory Glory Man United!

Nu ska jag käka, ha det bra!

* http://www.skistar.com/salen/svenska/skidakning/lift_pist__snoinfo/index.app?openPopup=vader



Usch!

En gång arsenal, alltid fuskare!

http://www.jeu-de-main.com/

Same old arsenal always cheating!

Vad är bibeln?

Satt en stund förut med "The Bro Code" och det är riktig underhållning! För de som inte vet är "The Bro Code" en bok skriven av Barney Stinson som beskriver hur man ska leva för att vara en "bro". Många av "reglarna" i boken tycker jag faktiskt stämmer riktigt bra. T.ex:

Article 5
Whether a Bro cares about sports or not, a Bro cares about sports.

Självklart!
Article 42
Upon greeting another Bro, a Bro may engage in a high five, fist bump or Bro hug, but never a full embrace.

Killar ska INTE kramas!

Nu ska jag väl inte ger iväg för mycket men måste iaf ta med en till:

Article 107
A Bro never leaves a Bro hanging.

Sånt är oförskämt!

Läs boken och ta lärdom!

För er som inte fattat nåt nu och fortfarande inte kommit under fund med vem Barney Stinson är så kolla igenom How I Met Your Mother eller i alla fall det här klippet som är helt AWESOME!

 

Här är även en länk till hans blogg.

 

http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/community/barney_blog/index.php

 

Så tills nästa gång, Suit Up!


Erika 18 år!

Här haglar det inlägg! Har varit ganska mycket i veckan så har inte orkat ta mig tid att skriva här men nu så. Sitter här och är lite tung i skallen efter gårdagen men trodde faktiskt jag skulle må värre. Igårkväll var det Erikas 18-årsfest och det var riktigt kul! Mycket trevligt folk och helt enkelt en kanonfest!

Tack Erika och Grattis igen!

Den här dagen kommer det förmodligen inte bli nåt vettigt av utan det blir förmodligen världens bästa tidsfördriv (FM) och så nån film lr nåt ikväll. Skönt att ta det lite lugnt innan den nya veckan kommer och det blir full fart igen med jobb och träningar och allt vad det är.

 

Där, nu kom det iaf ett nytt inlägg så det inte är helt dött på bloggen. Ska försöka ta mig tid att skriva lite mer den här veckan. Så är det, ha det bra!

Tankar efter matchen

- OFFSIDE!

- John Terry filmar värre än C. Ronaldo!

- Ricardo Carvalho kan dra åt helvete!

- Ryan Giggs och Antonio Valencia är väldigt enbenta.

- OFFSIDE!

- Rooney blev väldigt ensam på topp trots Andersons tappra försök att fylla på.

- Jonny Evans <3

- Vart var de extra 30 sekunderna för bytet på övertid?

- Obertan kan ju dribbla!

- OFFSIDE!

- Orättvist, United var det bättre laget!

Hata HTC!

Igår var det en trevlig dag! Var i Lkpg och shoppade lite och det är alltid nice. Blev nya inneskor och jeans och så lite småsaker. Köpte faktiskt en bok! "42 sms som har kommit helt fel" heter den och som titeln avslöjar innehåller den 42 sms som har skickats till fel person och skapat lite dråpliga situationer. Fick skratta en hel del när jag läste igenom den så kan rekommendera den.

När jag kom hem väntade en glad överaskning, min mobil var tillbaka från reparation. Drog igång den direkt och började fixa med inställningar som ändrats och så. Det tog väl iaf 20 minuter innan den var oanvändbar igen, samma fel som förut. Blir så jävla trött på skiten! Jättekul när man inte kan trycka på alla knappar som finns på displayen. Här kommer ett gratis tips: Köp aldrig en HTC Touch Diamond, den är kass! Aldrig mer HTC!




Kvällen spenderades med Simon och han visade mig en länk som till och med skulle få mig att kolla på nyheterna på tv. Där tror jag SVT har sin lösning för att få högre tittarsiffor.

http://www.jesper.nu/lankar/bilder/5255-franska_nyhetsankaret_melissa_theuriau/


Idag har jag jobbat några timmar på förmiddagen och nu i eftermiddag har jag kollat på fotboll. Såg första halvleken av cupfinalen men hej tråkig match så fastnade här istället i paus. Vad jag förstår står det fortfarande 0-0. Jäkligt tråkigt att city har lyckats vända 0-2 till 3-2 hemma mot Burnley med. Nu låter det föresten som det blev 1-0 AIK, hopp. Känns ganska betydelselöst om man tänker på vilken match som spelas i England imorn, nervositet^2!

Ska väl se slutet på den där matchen nu när den bör ha öppnat sig lite.
Ha det bra!

Update

Är visst ett tag sen jag skrev här sist nu men har varit en hel del på sistone. Jobbade mycket förra veckan, mycket nya varor som har kommit nu. Bland annat Dynastars Sultan 80 och 85, ser ruskigt härliga ut! Bara en månad tills jag får testa dom. :)

I lördags var det avslutningsfest och det var mycket trevligt. Gratulerar Jacob, Armand och Stefan till priserna! Kan säga att festen gjorde söndagens träning lite tyngre än vad den skulle varit egentligen men tog mig igenom den i alla fall.

Igårkväll och nu ikväll har laget plockat höns ute hos Ektander och det är inte det roligaste man kan göra men det ger bra träning i armarna. Vaknade i morse av träningsvärken och kunde knappt somna om, känns kanon! Undrar hur det kommer kännas imorgon...

Måste ju även säga att jag är imponerad av Uniteds upphämtning idag. 3-1 till 3-3 är fint! I helgen möter de chelski och det är då det gäller eftersom de är de enda som utmanar om titeln. Så FOKUS nu!


RSS 2.0