Skidor, Selma och Sverige

Igår var det fullt upp så hann tyvärr inte skriva här. Redan klockan 7 åkte vi härifrån och var i Jönköping på mässan strax innan 8. Började med lite frukost och sedan blev det allmän information om trender följt av information om merförsäljningsprodukter. Sen traskade vi ner till montrarna och började prata med säljarna. Man fick väldigt mycket information eftersom de gick igenom varje produkt som vi ska få in från dem, allt från skidor till ryggskydd till strumpor, och en del fastnade väl men det kommer bli en hel del repetition. Det var en skida som jag såg som var riktigt speciell. Den hade 140 mm i midjemått vilket är väldigt ovanligt eftrsom de flesta skidor ligger mellan 65-80 mm men det kommer mer och mer bredare skidor.

Jag kom hem från mässan runt halv sju och då bar det av hem till Erik och Sofia för att kolla på deras nya katt, Selma. Vad det nu är för namn på en katt. Det är en liten perser och pälsen är nog nästan bredare än vad katten är just nu men hon var kul för hon var riktigt bråkig.


Där är hon den lilla bråkstaken!

När jag kom hem blev det bara att sätta sig framför tv:n och kolla på Sverige-Albanien. Tycker inte Sverige var alls lika bra som dom var mot Danmark men ändå lyckades dom göra fyra mål. Tyckte för övrigt att det var kul att se att Zlatan inte vågar nicka. Kolla på Albaniens mål, då slänger han upp foten istället för att bara kliva in och nicka bort bollen. Sen i en situation i Albaniens straffområde när bollen kommer till Zlatan när han står på målområdeslinjen. Då tar han ner bollen och sumpar målchansen istället för att nicka dit bollen lite enkelt. Skumt! En annan sak som var skum var att Markus Berg inte fick spela från start, typiskt Lagerbäck! Ta in en spelare som var så skadad i lördags att han inte ens kunde vara med på bänken och spela honom från start. Killen hade ju lite mer rutin än Berg liksom, suck! Berg visade ju direkt när han kom in, istället för en på nytt skadad Elmander (ironiskt?), att han borde spelat från start. Ett mål och en assist inom typ en kvart är ju ganska bra. Men men nu är Lagerbäcks dagar över och nu kanske vi kan få ett landslag som vågar lite mer, skulle absolut inte vara fel.

Det var igår det. Idag har det varit lugnt igen men ska väl ta tag i saker och ting snart och städa lite, dammsuga och så. Senare blir det en sväng till City Gross med pappa för att handla till på lördag då VIK har sin avslutning för iår och jag ska för första gången i mitt liv spela mot VIK. Kul! Får se om det även blir en sväng i spåret ikväll, beror på om det hinns med.

Det var väl allt för nu.
Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0